Guide til pokercoaching

Her ses mit setup, hvor jeg reviewer en coachingelevs spil på 4 borde. Eleven følger med via Teamviewer og Skype.

Her ses mit setup, hvor jeg reviewer en coachingelevs spil på 4 borde. Eleven følger med via Teamviewer og Skype.

På det sidste har mange skrevet/ringet og forhørt sig om pokercoaching. For ikke at svare på de samme spørgsmål igen og igen har jeg lavet følgende guide, såfremt du vil have pokercoaching.

  1. Først og fremmest kontakter du mig på enten kontakt@anderspoker.dk eller +45 40680038 og fortæller på hvilke områder, du ønsker coaching på. Vi finder sammen dato(-er) at lægge coachingen på.
  2. Undervisningsprisen overføres til bankkonto 2252 3494891262 (SWIFT: NDEADKKK IBAN: DK5520003494891262). Har du booket en enkelttime, overføres blot timeprisen og har du booket et forløb overføres hele beløbet for forløbet.
  3. Du henter og installerer programmet Camtasia.
  4. Mens du spiller 4-6 borde, optager du skærmen med Camtasia og lader sessionen vare cirka 45 minutter.
  5. Producer videoen i avi-format (vælg god kvalitet). Kontakt mig på mail, kontakt@anderspoker.dk og få link til min dropbox, så du kan uploade videoen.
  6. Såfremt du hellere vil spille “live”, mens vi har sessionen er det også en mulighed (drop da Camtasia). Denne løsning er ikke så god som at optage, da vi ikke kan “stoppe”, når vi har en hånd, vi gerne vil snakke om.
  7. Inden coachingdagen skal du have installeret og oprettet konto på Skype. Sørg for at din mikrofon/headset virker.
  8. Op til første coachingsession kan du have skrevet en masse spørgsmål ned, som du vil have svar på, så tager vi dem undervejs.
  9. Lige før, sessionen går i gang, modtager du et link til et teamviewermøde, så du kan se min skærm, mens jeg afspiller din video. Vi taler via Skype.
  10. Undervejs stopper og starter jeg din video hver gang, vi har emner at tale om (typisk vil det være MANGE). Indimellem vil jeg trække notebook/lommeregner/Pokerstove/Flopzilla/CardrunnersEV indover skærmen og give en teorilektion. Undervejs kan du stille alle de spørgsmål, du har lyst til.
, INGEN KOMMENTAR

Læg en kommentar