Unibet Cash Game i London vs Isildur1

I går fik jeg en af de sjove henvendelser. Unibet har arrangeret et tv-transmiteret Cash Game i London i forbindelse med deres turnering, Unibet Open. Spillet kører over tre dage og kan følges med 30 minutters forsinkelse online (se nedenfor).

Af deltagerne er der en kendis, en række semi-kendisser og så altså det professionelle segment, som jeg tilhører. Teddy Sherringham, tidligere engelsk landsholdsspiller og en række Premier League-kampe for bl.a. Tottenham og Manchester United, vil være at finde ved bordet. Herudover vil bl.a. Esa Tikkanen (øjensynligt en rigtig dygtig tidligere NFL hockey-spiller), Michael van Gerwen (hollandsk dart stjerne), Neil Channing (engelsk professionel pokerspiller) samt Victor “Isildur1” Blom spille med over de tre dage.

Andre danskere, udover undertegnede tæller Vera Kelleher og Lars Bønding. Pnn.dk har mere om hele spillet her, http://www.pnn.dk/artikler/danske-profiler-og-isildur1-klar-til-unibet-golden-cash-game/

Buyin er uncapped og blinds vil være £5/£10. Unibet har added en masse guld, til en værdi af £20.000, som skal fordeles i cash gamet til folk, der vinder med 72o osv.

Pokermedierne har spurgt ind til min strategi, men til det har jeg kun kunne svare kedeligt, at jeg spiller mest korrekt. Dvs. jeg har ikke planer om, at jeg skal bluffe og række fuck til Teddy Sherringham, fordi det ville se godt ud på tv (eller fordi han har spillet i Tottenham). Jeg bluffer kun i de situationer, hvor jeg finder det korrekt og med den frekvens, jeg mener er spilteoretisk korrekt. Boooooring!

En ting jeg dog skal have justeret til, er 72-reglen, da man jo får £1000 i guld for at vinde med 72o på hånden, hvilket gør, at jeg lige skal i tænkeboks og finde ud af hvordan, jeg bedst muligt udnytter det.

Undervejs i spillet vil jeg forsøge at opdatere med mine egne tanker på Twitter. Spørg meget gerne ind til hænder, jeg har spillet osv.

Alle dagene vil blive transmiteret:
Mandag den 24. november 2014 fra kl 16.30, https://www.youtube.com/watch?v=ahIABz3vN2E
Tirsdag den 25. november 2014 fra kl 16.30, https://www.youtube.com/watch?v=w86MTZbH7IM
Onsdag den 26. november 2014 fra kl 16.30, https://www.youtube.com/watch?v=VAtnxO2yV8I

 

4 KOMMENTARER
KOMMENTARER TIL DETTE INDLÆG
 1. Hej Anders.

  Glæder mig helt vildt til at se dig i aktion.

  Spørgsmålet er om det ikke hurtigt kan blive for dyrt at bluffe m. 72o – i forhold til gevinsten. Fortsæt som du plejer. Spil fornuftigt og scor mange flere penge den vej. Lad være med at smide hele gevinsten væk på et latterligt bluff for nogle hurtige penge. Det er rådet fra microstakes spilleren, måske er det anderledes på højere niveauer?

  Hvis du alligevel vil prøve, så ville jeg på forhånd have lavet en regel om at 72o skal spilles som KK eller f.eks. JTs afhængigt af floppet.

  Go get’em

  Mads 14. november 2014 SVAR
  • Jeg tror helt sikkert, man bliver nødt til at justere, da 100bb i extra værdi ved at bluffe med 72o øger værdien i et bluff med en yderst mærkbar faktor.

   At have en fast regel for hvordan 72o skal spilles (f.eks. som JTs), tror jeg heller ikke er en god idé. En bedre tilgang er at angribe de boards, hvor ens modstandere er svagest.

   Mange tak, det endte jo helt godt 😀

   Anders Jensen - Pokerekspert 30. november 2014
 2. Tror egentlig bare jeg vil udskifte nogle af min bluff-hænder i mine 3-,4- og 5-bet ranges med 72off.

  sune holst 15. november 2014 SVAR
  • Tror jeg er en god plan.

   Anders Jensen - Pokerekspert 30. november 2014

Læg en kommentar